Ketawa Selepas Sengaja Menolak Monyet Ke Dalam Kolam, Lelaki Ini Dapat BaIasan Serta-merta

Seorang Pelancong Lelaki Ketawa Selepas Sengaja Tolak Monyet Ke Dalam Kolam, Pelancong Lelaki Dapat Balasan Serta Merta Apabila Diserang Monyet itu Dengan Rakan-rakannya Sekali.Ketawa Selepas Sengaja Menolak Monyet Ke Dalam Kolam, Lelaki Ini Dapat BaIasan Serta-merta

Seorang pelancong lelaki telah dirakam dengan sengaja menolak seekor monyet ke dalam sebuah kolam. Monyet itu sebenarnya tidak mengganggu sesiapapun dan hanya membuat halnya sendiri namun ada juga orang yang tidak puas hati denganya.

Binatang primat itu menjadi mangsa apabila lelaki terbabit, dipercayai seorang pelancong telah menolaknya ke dalam kolam. Lelaki itu kemudian ketawa. Namun, kemudiannya  mamalia tersebut keluar dari kolam dan terus menyerang lelaki terbabit.Ketawa Selepas Sengaja Menolak Monyet Ke Dalam Kolam, Lelaki Ini Dapat BaIasan Serta-merta

Monyet tersebut mungkin bengang dan marah dan terus mengejarnya serta mencakar seluruh muka dan tangan lelaki itu. Kejadian terbabit dirakamkan di kuil Xitian, China.

Selepas keluar dari kolam, monyet tersebut terus mengejar lelaki yang menolaknya. Mana nak lari!Ketawa Selepas Sengaja Menolak Monyet Ke Dalam Kolam, Lelaki Ini Dapat BaIasan Serta-merta

Sebenarnya monyet itu tidak menganggu sesiapapun sebaliknya ia membuat hal sendiri. Namun pelancong lelaki itu dilihat sengaja nak cari nahas.

Pelancong lain yang ada di situ ketawa melihat gelagat monyet terbabit mengejar lelaki berkenaan.

Ketawa Selepas Sengaja Menolak Monyet Ke Dalam Kolam, Lelaki Ini Dapat BaIasan Serta-merta

Lebih memburukkan lagi keadaan apabila situasi jadi bertambah kelam kabut apabila monyet-monyet lain turut membantu `rakan’ mereka yang teraniaya itu.

VIDEO:

Memang betullah orang kata, tak ada hal tapi sengaja cari pasal, kan dah mendapat. Kejadian ini sudah pasti akan memberikan pengajaran berguna kepada lelaki itu supaya jangan cari pasal dengan monyet dan juga  mana-mana haiwan yang lain.

Facebook Comments Box

Leave a Reply