Suami Buat Kejutan Beri Hadiah Wang Sempena Birthday Isteri, Reaksi Isterinya Buat Netizen Tergelak

Suami Beri Kejutan Hadiah Wang Sempena Birthday Isteri, Reaksi Isterinya Bikin Berdekah.arenagempak.com - Suami Buat Kejutan Beri Hadiah Wang Sempena Birthday Isteri, Reaksi Isterinya Buat Netizen Tergelak

“Siapa tak sayang bini oii…” Itulah dialog yang paling popular bahkan digunakan sehingga ke hari ini yang dipetik dalam salah satu filem allahyarham Tan Sri P.Ramlee.

Bercakap mengenai isteri, umum mengetahui banyak pengorbanan yang dilakukan mereka daripada melahirkan seorang anak, kepada menjaga amanah itu sehinggalah membesarkan anak.

Disebabkan hal itu, tidak hairanlah jika mereka dimanjakan dengan pelbagai hadiah serta wang ringgit walaupun tiada sebarang perkara yang boleh menggantikan kudrat mereka atas pengorbanan yang telah dilakukan.

arenagempak.com - Suami Beri Kejutan Hadiah Wang Sempena Birthday Isteri, Reaksi Isterinya Bikin Berdekah

Terbaharu, tular satu video seorang suami membuat kejutan dengan menghadiahkan sejambak wang tunai kepada isterinya.

Lihat reaksi wanita ini (Video di bawah post):

arenagempak.com - Suami Beri Kejutan Hadiah Wang Sempena Birthday Isteri, Reaksi Isterinya Bikin Berdekah“Tak cukup..?” katanya berseloroh.

Rata-rata menerusi ruangan komen nyata bersetuju dengan tindakan wanita berkenaan selain ada yang terhibur dengan gelagat wanita itu.

arenagempak.com - Suami Beri Kejutan Hadiah Wang Sempena Birthday Isteri, Reaksi Isterinya Bikin Berdekah

VIDEO:

Video yang dimuat naik di laman Twitter itu sehingga kini telah meraih lebih daripada 350,000 tontonan dan dikongsi lebih daripada 21,000 pengguna.

Semoga terus berbahagia buat pasangan suami isteri ini!

Sumber: Hotfm

Facebook Comments Box

Leave a Reply