Ramai Jejaka Kecewa, Gadis Rider Cantik Ini Rupanya Lelaki Berusia Pertengahan Tahun

Aduh! ramai kecewa dan ‘frust menonggeng’ apabila seorang rider wanitacantik dari Jepun ini mendedahkan identitinya yang sebenar. Ini kerana rider wanita cantik ini ternyata rupanya seorang lelaki berusia 50 tahun!Ramai Jejaka Kecewa, Gadis Rider Cantik Ini Rupanya Lelaki Berusia Pertengahan Tahun

Gamar-gambar rider ‘wanita’ cantik yang sering dimuat naik oleh selama ini rupanya diedit menggunakan aplikasi seperti FaceApp untuk menjadikan dirinya kelihatan seperti wanita cantik yang lebih muda.

Ini kerana lelaki ini beranggapan tidak ramai yang mahu melihat gambar sebenarnya yang lebih berusia.Ramai Jejaka Kecewa, Gadis Rider Cantik Ini Rupanya Lelaki Berusia Pertengahan Tahun

Namun, tipu muslihatnya ini disedari oleh pengguna media sosial yang terlihat lengan ‘gadis rider’ kelihatan sangat maskulin pada salah satu foto yang disiarkannya.

Ia sekaligus menyebabkan stesen televisyen memulakan pencarian ‘gadis rider’ itu sehinggalah tembelang sebenar diketahui.Ramai Jejaka Kecewa, Gadis Rider Cantik Ini Rupanya Lelaki Berusia Pertengahan Tahun

Lelaki berusia 50 tahun dengan rambut panjang, menggunakan nama Twitter @azusagakuyuki memperoleh lebih 33 ribu pengikut, sebelum ini sering berkongsi gambar memakai jaket kulit dengan motosikal miliknya.

Ramai Jejaka Kecewa, Gadis Rider Cantik Ini Rupanya Lelaki Berusia Pertengahan Tahun

Zonggu berkata, beliau beralih ke aplikasi perubahan wajah kerana mahu menambah pengikut di media sosial beliau. Di bawah ini adalah wajah sebenarnya.

Ramai Jejaka Kecewa, Gadis Rider Cantik Ini Rupanya Lelaki Berusia Pertengahan Tahun Ramai Jejaka Kecewa, Gadis Rider Cantik Ini Rupanya Lelaki Berusia Pertengahan TahunBeliau memberitahu stesen TV bahawa beliau rasa seronok menjadi ‘selebriti’ atas talian, meskipun terpaksa menipu ramai.

Sumber: Daily Mail

Facebook Comments Box

Leave a Reply