Pengujung Kedai Terdengar Bunyi Aneh Atas Syiling, Terkejut Melihat Ada Makhluk Yang Sedang Memerhatikannya

Pengujung Kedai Curiga Mendengar Bunyi Pelik Atas Syiling, Terkejut Melihat Ada Makhluk Yang Merenungnya. Apa perasaan anda sekiranya masuk ke kedai dan  sahaja perasan ada mata-mata yang memerhati anda dari atas dan ianya bukan manusia?Pengujung Kedai Terdengar Bunyi Aneh Atas Syiling, Terkejut Melihat Ada Makhluk Yang Sedang Memerhatikannya

Baru-baru ini, perkongsian seorang pengguna twitter dari Taiwan SCMcrocodile menjadi tular selepas memuatnaik beberapa gambar kedai rakannya yang telah menjalani beberapa pengubahsuaian siling untuk memasukkan siling kaca.

Ternyata tujuannya adalah agar ‘tetamu’ di luar boleh melihat makhluk comel yang berada di dalamnya selain memudahkan pemilik memantau makhluk-makhluk di atas.

Makhluk comel yang dimaksudkan adalah tidak lain dan tidak bukan merupakan sekumpulan kucing milik tuan kedai.Pengujung Kedai Terdengar Bunyi Aneh Atas Syiling, Terkejut Melihat Ada Makhluk Yang Sedang Memerhatikannya

Dalam video dan gambar yang dikongsikan, kucing-kucing ini ternyata sangat gembira dan sangat menghiburkan dengan gelagat dantelatah mereka yang sudah pasti memukau sesiapa yang melihat mereka.

Siling di kedai itu telah digantikan dengan siling kaca berbanding sebelum ini yang menggunakan siling biasa.Pengujung Kedai Terdengar Bunyi Aneh Atas Syiling, Terkejut Melihat Ada Makhluk Yang Sedang Memerhatikannya

Gelagat kucing-kucing itu yang sering merenung orang-orang di bawah amat menghiburkan. Seorang netizen memberitahu bahawa kucing-kucing itu tidak ubah seperti CCTV (cat ceiling top view) dan purrveilance camera.

VIDEO:

Apa yang pasti gelagat kucing-kucing itu turut menghiburkan pemilik dan orang-orang dalam kedai dan menjadi daya penarik untuk pelanggan datang.

Facebook Comments Box

Leave a Reply