Pelakon Jelita Punyai Kelebihan Berbicara Dengan Hantu Sejak Sekian Lama

Seorang pelakon cantik dari Indonesia mendakwa dirinya mempunyai kebolehan untuk berbicara dengan hantu, menurutnya lagi kelebihannya itu sudah dimilikinya sejak zaman kecil lagi.arenagempak.com - Berbicara Dengan Hantu

Pelakon opera dan juga bintang filem dari negara Indonesia, Syifa Hadju bukan sahaja memiliki rupa paras jelita, tetapi dikatakan mempunyai kelebihan berbicara dengan hantu.

Menurut portal Tribun News, Syifa berkata dia mempunyai kelebihan itu sejak sekian lama dan mampu juga merasai kehadiran ‘makhluk halus’ disekelilingnya.

Bagaimanapun Syifa berkata, kebolehan yang dimiliki itu hanyalah sewaktu dahulu dan beliau keliru untuk menerangkannya kepada umum.

arenagempak.com - Berbicara Dengan Hantu
“Boleh (berkomunikasi dengan hantu), tetapi itu dulu, saya dapat rasanya dengan lebih ketara semasa kanak-kanak tetapi bukan pada setiap masa.

“Saya masih keliru bagaimana untuk menerangkannya. Cuma kadang-kala dirasai dan adakalanya tidak,” ujarnya dalam video live Instagram bersama rakan bernama Rossa.

arenagempak.com - Berbicara Dengan Hantu

Menurutnya lagi tidak ada pun hantu yang kelihatan tampan ataupun cantik seperti dalam drama Korea, sebaliknya wajah hantu adalah sangat menakutkan.

Facebook Comments Box

Leave a Reply