Padah Menimpa Lelaki Buat Challange Suruh Wanita Tampar Suami Dan Diberi Hadiah

Padah Menimpa Lelaki Buat Challange Suruh Wanita Tampar Suami Dan Diberi HadiahZaman media sosial membuka lembaran baru pada masyarakat dunia, khasnya masyarakat kita untuk berkomunikasi. Komunikasi yang kini boleh berlaku tanpa sempadan, membawa kepada bermacam jenis perkongsian.arenagempak.com - Padah Menimpa Lelaki Buat Challange Suruh Wanita Tampar Suami Dan Diberi Hadiah

Ada kalanya baik, diselangi ilmu dan pengetahuan serta disampaikan dalam tona dan laras bahasa yang sopan. Ada pula ketikanya, media sosial menjadi satu kawasan tanpa sempadan di mana individu-individu berusaha untuk mendedahkan kemaluan orang lain, tanpa sedar dirinya sendiri didedahkan.

Baru-baru ini tular satu rakaman video dimana seorang Youtuber dipercayai berasal dari Kelantan ingin membuat challenge untuk channel youtubenya. Challenge atau cabaran yang dibuatnya adalah menyuruh si isteri menampar si suami dan akan dapat hadiah.

Dalam rakaman yang tular ini, youtuber ini menyapa seorang perempuan untuk menampar suaminya namun permintaan itu ditolak secara baik oleh wanita terbabit. Youtuber itu tidak berputus asa dan asyik meyuruh wanita itu lakukan cabaran itu dan akhirnya wanita itu bersama suaminya hilang sabar dan naik angin apabila mereka rimas dengan permintaan youtuber itu.

arenagempak.com - Padah Menimpa Lelaki Buat Challange Suruh Wanita Tampar Suami Dan Diberi Hadiah

Wanita terbabit memarahi youtuber itu dan suaminya juga menolak jurukamera kerana tidak selesa dengan keadaan itu. Tetapi selepas tularnya video terbabit, ramai yang berikan pendapat bahawa sebenarnya semua ini adalah lakonan.

VIDEO:

Challenge Bini Tampar Suami Gone Wrong

Challenge Bini Tampar Suami Gone Wrong

Dikirim oleh Powerlicious pada Jumat, 18 September 2020

Sejauh mana kebenarannya tidak dapat dipastikan lagi, tetapi perbuatan youtuber itu sememangnya biadap dan tidak hormati orang langsung.

arenagempak.com - Padah Menimpa Lelaki Buat Challange Suruh Wanita Tampar Suami Dan Diberi Hadiah

Sumber: NEWS ALLHMI

Facebook Comments Box

Leave a Reply