Lelaki Buat Aksi PeIik Selepas Kena Lempang Teman Wanita

Menjadi lumrah pasangan yang bercinta akan diuji dengan pelbagai ujian yang mendatang. Apa yang penting adalah kedua-dua pihak mempercayai satu sama lain dan tidak meragui kesetiaan masing-masing..Lelaki Buat Aksi PeIik Selepas Kena Iempang Teman Wanita

Bagaimanapun, menerusi satu video dikongsi seorang pengguna Facebook dikenali sebagai Ipei Pepei memaparkan pasangan muda yang dipercayai sedang bergaduh. Video tersebut bagaimanapun, meraih perhatian netizen yang rata-rata geli hati melihat gelagat pasangan ini.

Dah kenapa ni?

Menerusi video berdurasi 30 saat itu, pasangan ini dipercayai bergaduh tentang satu perkara sebelum si gadis bertindak menampar remaja lelaki ini dengan ‘kuat’.

Bagaimanapun, remaja lelaki ini sama sekali tidak membalas tamparan gadis itu dan hanya mendiamkan diri.

Lelaki Buat Aksi PeIik Selepas Kena Iempang Teman Wanita

Dei ore ngamak ore tapa diri ore sendiri ore saye dio.

Tetapi apa yang mengejutkan, apabila dia (lelaki) bertindak men@mpar dirinya sendiri berulang kali sebelum terduduk di situ dan mengalirkan air mata. Namun, tiada info tambahan di sebalik kejadian itu.

Video tersebut telah meraih ratusan komen dan telah dikongsi lebih 5 ribu oleh pengguna Facebook dan lebih 480 ribu tontonan.

VIDEO:

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen sempat memuji tindakan remaja lelaki ini yang sama sekali tidak memukul gadis itu walaupun dia diperlakukan sedemikian rupa.

Antara komen-komen netizen:

Sekurangnya tak naik tangan dekat anak orang..

Lelaki Buat Aksi PeIik Selepas Kena Iempang Teman Wanita

Macam drama TV3 pukul 7 ke ni..

Lelaki Buat Aksi PeIik Selepas Kena Iempang Teman Wanita

Sumber: Ipei Pepei

Facebook Comments Box

Leave a Reply